Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dimecres, 18 de gener de 2017

BON INICI DE SEGON TRIMESTRE

Bé, la setmana passada ja vam iniciar el segon trimestre i estem molt contentes de poder-ho fer amb tots vosaltres. 
Després del primer trimestre i del bon sabor de boca amb què vam acabar-lo, festival i totes les activitats nadalenques ara comencem el segon període amb moltes activitats i sorpreses. Us recordem que si algú vol el vídeo que us vam regalar el dia del festival només cal que ens porti un pen o un CD i us el gravarem. 

Hem començat el mes de gener amb les reincorporacions i la veritat és que la canalla tenia moltes ganes de tornar ja que més o menys tots han tornat la mar de contents i amb mil ganes de veure'ns i de veure els seus companys i companyes. Als matins segons com, costa una miqueteta, però la resta del dia tothom està ben content i feliç envoltat de moltes propostes i de les altres personetes. 

Així doncs, només us desitgem un trimestre i un any ple de bons moments i d'aprenentatges. 

Moltes gràcies. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada