Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 15 de setembre de 2016

EXPERIMENTACIÓ... EXPERIMENTEM AMB ARENA DEL PATI

Ens encanten les experimentacions, ja que més lluny del que els nostre ulls poden veure interpretem moltíssimes coses,. les connexions mentals que es fan i tots els aprenentatges que es desenvolupen són infinits, per exemple, la canalla aprenen conceptes com buit ple, si un recipient està buit el puc omplir més si un està ple no ho puc fer perquè l'arena cap, aprenen a diferenciar i familiaritzar-se amb diferents textures, arena més seca, arena més humida, treballen la pinza o la precisió agafant la cullera, omplint-la d'arena i seguidament traspassar-la a un altre recipient...

ja ho veieu que les possibilitats són infinites... tot això, es desenvolupa en un entorn tranquil sense presses on cadascú té el seu temps i dóna resposta a les seves necessitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada