Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 6 de maig de 2016

TREBALLANT FENT MILLORES AL PATI

Aquest curs estem dissenyant un projecte de pati, perquè el nostre pati es converteixi en un jardí. Un jardí, un lloc més natural i més dinàmic on la canalla pugui desenvolupar els seus sentits, moviments i pugui jugar lliurement amb materials diferents.
Aquest curs hem introduit les botelles sensorials. A dins de cadascuna hi ha difernts elements, pedretes, pasta, nous o llenties a través de les quals els infants aprenen a discriminar diferents pesos, textures, sonoritats... També hem introduit capses de plàstic que poden transformar-se en trens, cotxes o casetes.

Així que a poc a poc, estem fent millores. D'aquí poc introduirem troncs que ens portarà el pare de la Maria i per això, us deixem un article molt interessant sobre aquest tema.

https://elnousafareig.org/2016/01/11/els-troncs-des-de-diferents-mirades-agraden-i-preocupen/

Moltes gràcies i en especial al pare de la Maria per les seves aportacions i pel seu temps.

Aprofito per demanar si algú té alguna proposta de jardí o algun material que creu que ens podria ser útil, que ens ho faci saber ja que estem obertes a canvis i a noves propostes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada