Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 8 de maig de 2014

Xerrada amb el personal sanitari

El dimarts dia 29 d'abril vam realitzar la xerrada amb el personal sanitari del CAP de Mont-roig. Ens van explicar cosetes sobre l'alimentació i sobre les vacunes. Va estar molt bé ja que l'espai d'escolta activa per part de les famílies i de diàleg i comunicació que vam crear va ser significatiu. A vegades, no ens n'adonem, però és interessant crear aquestes sinergies per tal que els serveis siguin més propers a nosaltres.

per últim m'agradaria agrair la col·laboració de la Tais i la Sandra ja que elles van ser les encarregades de desenvolupar la temàtica i donar-vos les gràcies a vosaltres mamis per la vostra assistència.

...
ahhh us passem també aquest document referent a les vacunes, facilitat per la Lauri de Mum's.

Merciii flor!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada