Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 24 de gener de 2013

Llista de Carnaval

A què espereu...????? a l'entrada de la llar d'infants teniu la llista per apuntar-vos per disfressar-nos amb els petits i petites. NO s'ho podeu perdre...
Aquest any anirem de Hawaians/Hawaianes i serà molt divertit.  Els adults aprofitem les disfresses i per això, és tan important saber el nombre exacte de familiars que us voleu disfressar.
Així doncs, economia de crisi, aprofitem les disfresses i pels més petits els n'hi farem una rèplica súper xula. jejejejeje!!!!!!

La festa de Carnaval serà el dimecres dia 6 de febrer a les 2.15h heu d'estar a la llar preparats per ajudar-nos a disfressar als més petits i petites. Llavors ens canviarem tots a la llar i a les 2.30h haurem d'anar cap a l'escola, punt de trobada, i començament de la rua de carnaval. després de la rua berenarem i a les 16.00h aprox. s'acabarà la festa.

Us hi esperem!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada