Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dimecres, 2 de novembre de 2016

RECORDATORI!!

Us recordem que...

  • cal que porteu una regadora. vam demanar com a temps límit aquest passat dimecres, però veient que molts de vosaltres no l'heu portat, ampliem el temps de plaç fins dilluns vinent dia 7 de novembre. 
  • GLORR - totes les persones que vulguin participar en la recollida de roba i calçat utilitzat, cal que ens portin tot el material que vulguin fins el dia 7 de novembre, ja que la campanya té durada fins aquesta data. 
  • després del cap de setmana cal que escriviu una frase representativa, us demanem 10 segons quan arribeu al matí, així podreu explicar-nos de manera molt breu el que heu fet. Si us plau penseu-hi perquè no sempre nosaltres us ho podem recordar. També donem les gràcies a les que sí que ho feu i encoratgem a les famílies que al matí ve una iaia o alguna altra persona que no sigui el papa o la mama perquè segueixin posant-nos una nota a l'agenda.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada