Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 7 de novembre de 2013

Excursió al Forn Escrivà

Fou un dia ben bonic, vam anar caminant els més grans i amb el cotxet les dues patufetes i ens ho vam passar pipa. tot i que feia una mica de fred vam xalar molt, a més, abans d'arribar al forn vam mirar els arbres i vam veure com les fulles queien... perquè estem a la TARDOR (encara que no ho sembli)!!!

Quan vam arribar la padrina de l'Abril i el seu tiet, ja ens esperaven ansiosos... uiiii amb aquell vent i fred que feia només teníem ganes d'arribar i seure una estoneta.. es que s'hi estava tan bé,,,, amb aquella ESCALFORETA!!!!

Llavors ens van ensenyar el forn i vam fer moltes preguntes, on es coia el pa, les coques i els panellets, per on posaven la llenya, quins estris feien servir... uiiii moltes coses i quan vam acabar vam menjar una galeteta que la padrina, una senyora molt generosa, ens va donar. mmmm... que bona que era!!!!

ens ho vam passar pipa i la tornada també va ser molt divertida cantant cançons de tardor i mirant totes i tothom que ens vam trobar!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada