Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 28 de juny de 2018

Entrega de les llibretes...

Aquests dies l'Ester i jo estem treballant a tota metxa i de manera frenètica per tal de poder completar totes les llibretes dels vostres fills i filles. 

Us les entregarem el dia 6 de juliol, justament quan vingueu a recollir a la canalla. Pels que l'any vinent no torneu perquè aneu a l'escola, és un regal que us podeu quedar. Un recull de paraules boniques que per sempre més podreu llegir i rellegir. 

Pels que l'any vinent, torneu a la llar, caldrà que el dilluns dia 23 de juliol ens les feu arribar per tal de que el curs vinent les puguem seguir completant amb noves històries, experiències i descobertes. 

Esperem que les cuideu tant com ho hem fet nosaltres i que les rebeu com un tresor, un regal ple de paraules boniques que valen molt. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada