Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 18 de maig de 2018

Gràcies Xavi i Artal, per fer-nos passar un matí diferent!!Quin dia més bonic vam passar...

al matí ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora va venir el papa de l'artal amb altres companys per preparar-ho tot i com no, l'Artal també hi era present. A més com que sabia que el seu papa havia de treballar, es va portar el seu tractor i també els va ajudar... ohhh els altres nens quan el van veure va ser tota una sorpresa.

tots volien pujar al tractor i l'Artal el volia conduir, així que vam arribar amb un acord: l'Artal seria el conductor i els altres, qui vulgues pujaria al remolc. i així ens vam passar tot el matí. 

també vam observar com treballaven i quins arbres més bonics ens van plantar. Després el papa de l'Artal ens va donar indicacions per regar-los i ell els va regar. uiii, quan van veure l'aigua. xip xap! 

Ja ho veieu ja, un dia súper bonic. Gràcies papa de l'Artal, sense tu no hagués estat possible!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada