Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 20 d’abril de 2018

Espais comuns compartits

Aquests últims dies hem pogut complir el nostre objectiu... 

L'espai comú que hi ha entre el passadís de l'entrada i el passadís de les estances ha estat transformat. Per això és molt important agrair les aportacions que ens van fer algunes famílies, gràcies papis de la Dúnia, papis de la Lucía i del Xavi ja que sense vosaltres no ho haguessim pogut aconseguir! Mitjançant els materials que ens vau proporcionar hem pogut reconvertir els espais comuns de l'entrada i central. 

La nostra idea ha estat crear un espai natural guarnit d'elements pròxims de natura que envolten el nostre entorn. Com a eix central, després de rumiar molt i de reflexionar sobre quina ens agradava més, la més representativa... hi trobem una bonica referència de Loris Malaguzzi. 

"Fer una escola amable on infants, ensenyants i famílies hi estiguin bé, és el nostre objectiu."

Esperem que us agradi tant com a nosaltres i que en pogueu gaudir moltíssim. També us agraim les vostres primeres felicitacions ja que ens fan sentir molt plenes i contentes per la feina ben feta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada