Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 15 de març de 2018

Propostes artístiques que es donen a l'estança...

Alguns dies, els sorprenem amb propostes artísiques on els infants poden fer creacions de manera lliure i espontània. Aquell dia no hi ha cap altra proposta que els agradi més ja que aquesta provocació és l'estrella de tot. 

En aquestes fotografies podreu veure com un dia vam preparar una producció gràfica on podien composar amb colors, gomets i plastilina! Va ser molt engrescador i divertit. 
Alguns es van decantar més per la plastilina, altres pels colors guixant al paper i d'altres per enganxar i desenganxar gomets. Un altre dia els vam presentar una altra proposta basada en la construcció d'alguna cosa lliure a través dels piuets. La psicomotricitat fina és una de les destreses i capacitat que durant l'etapa 2 - 3, sobretot, es va desenvolupant. Els ho presentem damunt de la taula i ells, ràpidament, s'hi apropen i experimenten què és, com es fa ... L'adult observa i acompanya als infants mentre fan les seves produccions i combinacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada