Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2017

RACÓ T'INTERESSA - GENER 2017

AQUÍ US DEIXEM DOS LINKS PER TRACTAR EL TEMA DE L'ESTIMULACIÓ MUSICAL I ELS INFANTS. EL PRIMER ARTICLE ÉS MOLT CURTET, PERÒ MOLT INTENS. DIU QUINS SÓN ELS BENEFICIS QUE ENS POT PROPORCIONAR LA MÚSICA I EL SEGON SÓN UN RECULL DE MOLTES ACTIVITATS QUE PODEU FER AMB ELS INFANTS PER TREBALLAR LA MÚSICA. ESPEREM QUE US SERVEIXI TANT COM A NOSALTRES. MOLTES GRÀCIES!!!

EL CONVIDAT - LA FAMÍLIA DEL MARTÍ

AQUEST PROPER DIMARTS LA FAMILIA DEL MARTÍ ENS TÉ PREPARADA UNA SORPRESA.  LA SEUA TIETA ENS VINDRÀ A FER ALGUNA ACTIVITAT QUE PENSEM QUE ELS AGRADARÀ MOLT... NO EN SABEM MOLTA COSA PERÒ ENS HA DIT UN MOIXONET QUE ESTARÀ RELACIONADA AMB ELS ANIMALS.  UI UI UI... SI XALAREM!!!

ACTIVITAT TROBADA AMB LES FAMÍLIES

DIMARTS DIA 7 DE MARÇ FAREM LA PRIMERA TROBADA AMB LES FAMÍLIES PER TAL DE REALITZAR ALGUNES MILLORES A LA LLAR D'INFANTS. AQUESTA TROBADA SORGEIX MITJANÇANT UNA PETICIÓ DE LES FAMÍLIES. AIXÍ DONCS EL DIMARTS 7 DE MARÇ DE LES 15.30 A LES 19H HEU DE VENIR TOTS I TOTES, PARES, MARES, GERMANS I ELS MÉS PETITS, US HI ESPEREM!!! ORGANTIZAREM LA TARDA AMB DUES PARTIDES: UNS S'ENCARREGARAN DE DISSENYAR, CONSTRUIR I TRANSFORMAR L'ESPAI DE L'ENTRADA I ELS ALTRES DE FER TREBALLS MANUALS COM, TREBALLS DE CONFECCIÓ, POMPONS AMB LLANA, ... US DEMANEM QUE CONFIRMEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA I, NO PATIU QUE MÉS ENDAVANT US HO ANIREM RECORDANT. PERÒ US HO DIEM AMB TEMPS PERQUÈ US HO APUNTEU A LES AGENDES I HO TINGUEU PRESENT. MOLTES GRÀCIES

DEMANEU CITA PRÈVIA - ENTREVISTA D'AVALUACIÓ CONTÍNUA

Molt important, recordeu que del 30 de gener al 10 de febrer realitzarem el període d'avaluació contíniua. Això vol dir que, totes les famílies cal que demaneu cita prèvia per concertar una entrevista amb la tutora del grup i poder compartir totes aquelles coses interessants referents amb l'avaluació del vostre fill/a.  Moltes gràcies. 

EL RACÓ DEL LLIBRE 2016

A la llar des d'avui podeu trobar aquest espai, és una calaixera de cartró on hi ha diversos contes per a infants ben petits fins per als adults. La peculariatat que té es que si els voleu comprar-ne algun, els preus estan molt rebaixats, fins i tot, podeu obtenir un 70% de descompte. Per això, que si alguna família en vol comprar algun només cal que ens digui quin vol, ens fa arribar els diners i divendres dia 27 que és l'últim dia per poder comprar-los se l'emportarà cap a casa. Trieu i remeneu que hi ha un bon assortiment!!! A més, han donat resposta a les nostres peticions ja que ens han posat més contes i llibres per infants ben petits.  Moltes gràcies!!

EL MURAL DE L'HIVERN

Ja estem a l'hivern i aquests dies estem treballant el temps d'hivern, veiem fotografies, expliquem històries i coses que passen a l'hivern, ens mirem com anem vestits i quina roba portem .. i fem un mural d'hivern. a l'entrada hem guarnit el nostre arbre amb material referent a l'hivern i a més, hem adjuntat roba de llana tapadeta per poder simular el fred d'hivern.  A veure si neva aquests dies, perquè avui mateix al migdia ha fet uns floquets de neu!!! però ha estat tan ràpid que no hem pogut mirar ni a la finestra.  ens ho hem passat molt bé!!

EXPERIMENTACIÓ AMB FARINA

Quina experimentació més divertida que vam fer dimecres passat!!! ens ho vam passar molt bé, cadascú va fer les seves hipòtesis i les va poder posar en pràctica amb pots, culleres, recipients més grans d'altres més petits...  en les experimentació es treballa una mica de tot, des del llenguatge perquè comenten la jugada, pregunten i expressen el que els passa, fins a la descoberta de l'entorn, ja que manipulen i treuen conclusions d'un material tan noble com potser la farina i a més, es descobreixen a sí mateixos, a través dels seus moviments i del coneixement del propi cos.  en aquestes fotografies teniu un petit recull del que vam fer... 

RECORDATORI ...

Des de fa uns dies heu pogut veure que al panell de suro que trobareu a l'entrada, el Racó de la família, hi ha un cartell que us recorda que les entrades als matins es realtizaran de 8h a 8.50. Cada dia la llar obre les portes a les 8h del matí i aquesta estarà oberta fins a les 8.50, per tant a partir d'aquesta hora es tancarà la porta d'entrada i si no arribeu haureu de trucar al timbre i deixar el vostre fill o filla a la porta de fusta de l'entrada a l'educadora.  Seguidament també us vam fer arribar una circular a totes les famílies a través de l'agenda.   Us demanem puntualitat ja que als matins teniu 50 minuts per portar als vostres fills i filles i també us demanem que si us plau, respecteu l'horari. Aquesta norma no és nova ja que a l'inici de curs amb la normativa del centre ja us la vam explicar, però ens hem trobat que després de les vacances és important recordar-la perquè tothom la torni a tenir present.  és important resp

5 anys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EL MES DE GENER ÉS UN MES DE CELEBRACIÓ JA QUE EL NOSTRE ESTIMAT BLOG ESTÀ D'ANIVERSARI, AQUEST MES FA 5 ANYS QUE VA NÉIXER!!!! VEUREU QUE EL QUE EN PRINCIPI VA SER CREAT COM UN ESPAI ON LA LLAR COMPARTEIX INFORMACIÓ PER A QUÈ LES FAMÍLIES PUGUIN ESTAR INFORMADES DE LES ACTIVITATS QUE FEM ARA S'HA CONVERTIT EN UN ESPAI ON A MÉS DE TOT AIXÒ, MOLTES ALTRES PERSONES ES NODREIXEN DELS NOSTRES APRENENTATGES. EL BLOG ÉS UN ESPAI DE REFLEXIÓ, UN ESPAI DEDICAT A LA INFÀNCIA I UN MONUMENT ALS NOSTRES NENS I NENES, JA QUE SENSE ELLS NO SERIA POSSIBLE. MOLTES GRÀCIES PER LES VOSTRES 36500 I PICO VISUALITZACIONS QUE HEU FET, ENS SENTIM SATISFETES DE LA NOSTRA FEINA!!!

GRÀCIES, GRÀCIES I MÉS GRÀCIES!!!

Us volem donar les gràcies per les vostres aportacions, per totes les coses que teniu a casa i a la llar ens funcionen tan i tan bé. Volem agrair que ens hagueu portat la vostra trona, ja que el vostre fill s'ha fet gran, no la feu servir i heu cregut convenient donar-li una segona vida. Nosaltres estem encantades amb les vostres donacions. Però des de la cosa més grossa a la cosa més petita ens va bé, per exemple, fa uns dies una altra família, ens vau proporcionar un joc de fusta amb el qual la canalla s'hi entreté la mar de bé. Gràcies per donar una segona vida a les joguines que estan en bon estat i a casa ja no hi juguen perquè s'han quedat petites o perquè... ja no els criden l'atenció. A una altra família, també li volem agrair que quan els pots de llet de la seua filla estan buits, ens els porten a la llar. Ara ja ho veieu que hem fet un racó amb tots de pots perquè aprenguin un altre aprenentatge de vida, obrir un pot o desenroscar un pot per obrir-lo. No

MUM'S MGZ 36

Seguidament us deixem el link per poder visitar virtualment la Revista de Mum's Mgz. Aquest  és  el número 36, aquí la teniu!!!  https://issuu.com/mumsmgz/docs/mums_tgn_36_gener_w MOLTES GRÀCIES!!!

BON INICI DE SEGON TRIMESTRE

Bé, la setmana passada ja vam iniciar el segon trimestre i estem molt contentes de poder-ho fer amb tots vosaltres.  Després del primer trimestre i del bon sabor de boca amb què vam acabar-lo, festival i totes les activitats nadalenques ara comencem el segon període amb moltes activitats i sorpreses. Us recordem que si algú vol el vídeo que us vam regalar el dia del festival només cal que ens porti un pen o un CD i us el gravarem.  Hem començat el mes de gener amb les reincorporacions i la veritat és que la canalla tenia moltes ganes de tornar ja que més o menys tots han tornat la mar de contents i amb mil ganes de veure'ns i de veure els seus companys i companyes. Als matins segons com, costa una miqueteta, però la resta del dia tothom està ben content i feliç envoltat de moltes propostes i de les altres personetes.  Així doncs, només us desitgem un trimestre i un any ple de bons moments i d'aprenentatges.  Moltes gràcies. 

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *