Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dimarts, 19 de desembre de 2017

Un ninot de neu ben especial!!

Fa uns dies ens van visitar dues mames la mar de salades!!! Primer vam fixar el dia així, les dues germanes i nosaltres teníem una data establerta i seguidament, van preparar totes les coses i van arribar a la llar. 

La mama de la Ivet i la mama de l'Aleix i el Joel anaven molt carregades de petits regals i de mil detallets. Van pensar amb tot: que si gorrets pels infants, un per cadascú i fins i tot per les educadores, que si el ninot de neu, una manteta, un gorret, una bufanda... i tot DIY. 

Ja ens van dir que la iaia va fer una gran tasca amb la roba i la veritat es que tenen raó!!! 

Va ser un matí diferent, van arribar i vam montar el ninot, seguidament, els infants van anar posat la bufanda, el gorro, la mantenta, els botons... Ens el vam mirar, vam observar que li havíem posat, vam posar paraules a totes les coses que portava i per últim ens vam fer fotografies per recollir l'experiència. 

Els infants s'ho van passar molt bé i les mames i les educadores més. 

Moltes gràcies noies! La iniciativa ha estat tot un èxit!   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada