Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dimarts, 19 de desembre de 2017

T'INTERESSA...

Una altra de les propostes que ens vau fer per a l'espai T'interessa va ser relacionada amb el tema de l'Alimentació dels més petits de casa. Entorn aquest, us sorgeixen mil i un dubtes relacionats amb els bons hàbits alimentaris, les conductes relacionades amb el moment dels àpats, quins aliments són els que hem de donar amb més o menys freqüència, hi ha aliments que no menja...

Doncs per resoldre molts dels vostres dubtes us passem un link molt i molt interessant:


En aquest hi podreu un document anomenat Guia de l'alimentació saludable en l'etapa escolar. Aquest donarà resposta a moltes de les vostres inquietuds i preguntes. La guia és molt il·lustrativa i divulgativa, a part de molt útil! A més, a l'entrada, a la tauleta on hi ha tot tipus de documents informatius per a les famílies, hi podreu trobar un tríptic amb recomanacions per tenir en compte en la primera infància!! 

Esperem que us sigui de gran ajut! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada