Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dimecres, 20 de desembre de 2017

Activitat conjunta Llar d'infants - Escola


Aquest dilluns ha estat un dia ben productiu ja que ens van fer una visiteta els infants de parvulari de l'escola. Ens van venir a veure al matí i ens van recitar un munt de poemes.

Aquesta idea va sorgir d'una formació que fem les educadores de la llar conjuntament amb la mestra de parvulari de l'escola. Així que durant el curs ens retrobarem algunes vegades, depenent de l'activitat anirem nosaltres a l'escola o vindran ells a veure'ns. 

Aquell dia, tots i totes estaven emocionadíssims, els grans per visitar la llar que els porta tants records i els petits per veure els seus germanets/es o coneguts.
Als grans els va fer molta il·lusió poder recitar tots els poemes apresos durant aquests dies i veure la satisfacció que tenien de dir-los en públic, de sentir-se escoltats, de saber que ho estaven fent molt bé... tenien unes cares d'alegria!!!

En fi, moltíssimes gràcies per aquests moments, plens de paraules boniques i de forografies dolcetes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada