Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 17 de novembre de 2017

Propostes d'aprenentatge: espontànies i lliures

Ahir l'Ester va construir un nou espai al pati. Amb l'ajuda i les idees que van tenir els infants van dissenyar una petita zona de desnivell. Quan va estar a punt, alguns d'ells de seguida van provar quines sensacions teníem quan hi pujaven, com s'embalaven quan baixaven, què passava si ho feien del revés... Altres ho observaven amb atenció, a veure què passava.

Totes aquestes accions i moviments van ser lliures i espontànies i l'adult observava de manera tranquil·la i activa (anant en compte que ningú es fés mal o ajudant al que ho necessites). 

Cadascú té el seu ritme i els seus temps, no cal córrer. Avui segurament, ens deixarem sorprendre per altres accions que sorgiran i nous nens i nenes que s'atreviran a pujar-hi o potser no. 

Molt bona iniciativa, Ester!  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada