Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 16 de novembre de 2017

Espai famílies

Per fi hem acabat de construir el vostre espai, l'espai de les nostres famílies! Aquest està situat a l'entrada i hi podreu trobar totes les fotografies de les famílies que formeu la llar. 

Com podeu veure el situem a una distància d'on els infants el puguin visualitzar, és important ja que ens interessa que ells s'hi puguin identificar i que també sigui un espai compartit entre els més petits i les famílies. 

Un lloc que inciti el diàleg, on puguem parlar dels membres de la família sense presses, identificant les diferents persones que la constitueixen, compartir amb la resta qui té germans i qui no, on es va fer la fotografia... 

i un llarg etcètera de propostes de conversa que poden sorgir-hi. 

Us convidem que hi feu una ullada amb els vostres fills i filles, veureu com ho gaudeixen. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada