Passa al contingut principal

Fruita per esmorzar!

 El projecte de la fruita és un dels projectes innovadors d'aquest curs. No es que haguem descobert les Amèriques, però el que sí que volem es remarcar la fruita dins l'alimentació dels nostres petits i petites. Durant els altres cursos anteriors, hem anat reflexionant sobre el tema i hem arribat a la conclusió que la fruita és molt important en la nostra alimentació i per això, cal potenciar-la més. Moltes de vosaltres segur que ja en mengeu molta, però considerem que aquest incentiu és interessant. 
A més, moltes de vosaltres ja ens heu comentat que per les famílies és una tranquil·litat perquè al que li costa una mica més menjar-ne, va agafant l'hàbit i qui ja se'n menja gaudeix provant noves fruites que potser no són tant comunes o corrents. ültimament ens heu sorprès amb figues i kiwis o mango... 
Aquestes fruites no són tant típiques i ens ha agradat veure que els infants les han acceptat de manera exitosa i els que no les han volgut provar doncs un altre dia serà.  

Com tots sabeu, el dilluns porteu 3 peces i les dipositeu dins una cistelleta. Llavors aquell mateix dia les mirem, les observem i en descobrim les seves qualitats sense distinció de quina fruita ha portat cadasacú. 
Seguidament, presentem la fruita. Primer la rentem bé i després la preparem. Davant dels infants pelem les fruites que cal pelar i seguidament els la oferim amb safates.  cadascú tria i remena aquella fruita que més li agrada. Normalment ens la mengem amb els dits, però segons quina fruita i sobretot els més petits, prefereixen agafar-la amb els coberts (bàsicament pel tema de les textures) 




Mireu-los, tots ben asseguts i endapant allò que més els agrada...



Seguidament els més grandets, guarden el seu tovalló a la panereta i així aprenem un altre hàbits d'autonomia i de vida. guardar les coses al lloc corresponent quan hagi acabat aquesta acció.

Ja veieu que pels que confiàveu plenament en aquest projecte, aquí el teniu documentat i pels que no ho veieu massa clar, us il·lustrem el procés per tal de que sigui més entenedor i així, poder resoldre tots els vostres dubtes.

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *