Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 21 de setembre de 2017

BENVINGUTS AL CURS 2017 - 2018

Doncs sí, com la imatge indica comença un nou curs, el dia 1 de setembre la Llar d'infants els Dips va obrir les portes, unes portes plenes d'il·lusions i de sorpreses. Després d'unes merescudes vacances per tots, hem tornat amb les piles ben carregades, amb molta força i amb moltes ganes de reemprendre un nou curs. 
Diuen que una imatge val més que mil paraules i en aquesta imatge que diu poques coses, però en diu moltes, us volem transmetre com ens sentim. Així doncs, la nostra visió de les coses i la nostra mirada és ferma, segura i molt tranquil·litzadora esperant que aquest curs estigui ple de molts moments envoltants d'aprenentatge de vida on tots ens sentim acompanyats, tant els més petits com els més grans. 

Així doncs, ... això ja va... !!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada