Passa al contingut principal

petits bonics records, la festa de comiat...

Una tarda diferent, una tarda especial, una tarda de comiat. 

la tarda del 16 de juny ens vam retrobar tots i totes a la llar per celebrar la festa de final de curs. en aquesta hi va haver de tot, somriures, mirades de complicitat, alguna llagrimeta, acompanyament i companyia per part de tots, proximitat, calidesa, amor, ... 

com tots vau notar va ser una tarda bastant emblemàtica. La canalla anava caracteritzada de caragol i tots estaven moníssims, l'Ester va explicar un bonic conte del Caragol i l'Herbeta de poliol, vam entregar els materials i finalment vam veure la filmació. 

a la filmació hi van haver moltes sensacions i sentiments per part de tots però molt especialment pels que l'any que ve van a l'escola dels grans. I es que fer-se gran també és això, no?
mirar endavant i prendre decisions!!!

De ben segur que nosaltres i la resta us trobarem molt a faltar, Eloi, Maria i Fahd. tot i que la nostra història no s'acaba aquí, ja que vivim a un poble i ens continuarem veien i sinó és així, ens podeu venir a visitar un dia, no?

esperem que tingueu un llarg viatge ple de moments bonics i d'aventures. 

respecte els que ens quedem a la llar, encara no hem acabat l'any ja que durant aquest mes de juliol farem mil activitats divertides i properament ens veurem al setembre. Un mes passa molt ràpid i no ens n'adonarem que ja hi serem. 

Només esperem uns bons últims dies i desitgem que gaudiu al màxim dels vostres fills i filles, tant o més com ho hem fet nosaltres durant aquest any. 

Gràcies per tot, gràcies per tant. 



Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *