Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 26 de maig de 2017

PERÍODE DE MATRICULACIÓ - DEL 6 AL 9 DE JUNYRECORDEU QUE DEL 6 AL 9 DE JUNY TENIM EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ. LES FAMÍLIES QUE CONTINUEU REBREU LA FITXA DE MATRICULA I CALDRÀ QUE LA COMPLETEU I ENS LA FEU ARRIBAR CONJUNTAMENT AMB: 

 Fotocòpia de les dades de l'entitat bancària per domiciliar els pagaments.
Quatres fotografies de l'alumne (mida carnet), dues fotografies de l'alumne (mida 10x15) i una fotografia de la família de l'infant (persones que conviuen amb l'infant). 

LES FAMÍLIES QUE S'INCORPORAREU NOVAMENT, CAL QUE DURANT AQUESTS 3 DIES US DIRIGIU A LA LLAR, COMPLETEU LA FITXA DE MATRÍCULA I ENS  FEU ARRIBAR:  

 Fotocòpia de les dades de l'entitat bancària per domiciliar els pagaments.
Quatre fotografies de l'alumne (mida carnet), dues fotografies de l'alumne (mida 10x15) i una fotografia de la família de l'infant (persones que conviuen amb l'infant).
Les autoritzacions degudament signades (les trobareu a la llar d'infants). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada