Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 17 de febrer de 2017

RECORDATORI - DILLUNS 20 DE GENER DE 2017

TALLA, ENGANXA, TALLA, ENGANXA....

DILLUNS TARDA ENS VEIEM A LES 15.30H PER TAL DE FER LES DISFRESSES. TOTS AQUELLS ADULTS QUE US DISFRESSEU AMB NOSALTRES HAUREU DE FER LA VOSTRA DISFRESSA I TAMBÉ LA DEL VOSTRE FILL/A. 

DILLUNS MATEIX, ELS ADULTS QUE US DISFRESSEU CAL QUE PAGUEU LA DISFRESSA. EL PREU ÉS DE 3.50€
US DEMANEM QUE PORTEU L'IMPORT JUST.

A MÉS, RECORDEU QUE CAL QUE PORTEU DE MATERIAL PER PODER FER-VOS LA DISFRESSA UNES TISORES  I UN ROTULADOR DE COLOR NEGRE. LA RESTA DE MATERIAL EL TENIM NOSALTRES A LA LLAR.

TAMBÉ US DEMANEM DOS CARTRONS, UN PER LA VOSTRA DISFRESSA I UN ALTRE PER LA DEL VOSTRE FILL/A. PENSEU QUE UN CARTRÓ HA DE SER BEN GRAN PERQUÈ VA DINS LA SAMARRETA DE L'ADULT I L'ALTRE POT SER MÉS PETIT, PERQUÈ VA DINS LA SAMARRETA DEL PETIT/A,,, EX:TAMBÉ CAL QUE PORTEU EL COMPLEMENT QUE VULGUEU PORTAR PER LA DISFRESSA, POTSER UN CULLEROT DE FUSTA, UNA CULLEROT DE LA SOPA, UN CORRO... EL QUE VULGUEU. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada