Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 16 de febrer de 2017

PINTEM AMB CERES, COLORS I ROTULADORS

Provem amb les mans, amb els dits, diferents maneres d'agafar els colors, tapem i destapem els rotuladors, veiem de quina manera pinta cadascun d'ells, guixem dins el paper, estem atent a no sortir-nos del paper del mural ja que la consigna és que fora no es pot pintar, escoltem música tranquil·lament mentre pintem i mentre dibuixem, posem noms als nostres primers gargots...

mirem als altres i mirem com ho fan, cadascú té la seua tàctica i cadascú està en un moment diferent que l'altre per ensortir-se'n com pot, alguns demanen ajuda, d'altres van fent... alguns volen pintar més temps, d'altres no els interessa tant i quan es cansen tornen a l'aula i segueixen jugant.

rotuladors, ohhh!!!! que divertit és pintar amb rotuladors, guixen molt bé, són suaus, és fàcil de deixar empremta, embruten les mans i la roba, però sé que porto roba per poder-me embrutar i si ho faig no passa res.

en definitiva... xalo!!! esperem que mirant el vídeo s'ho passeu tant bé com nosaltres gaudint amb aquests materials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada