Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 3 de febrer de 2017

Període d'avaluació .. les entrevistes de seguiment 2017

Aquests dies ens estem trobant amb totes les famílies per tal de poder realitzar l'avaluació contínua dels vostres fills i filles. estem molt contentes perquè tots els comentaris i els feedbacks que es van generant són interessantíssims i molt importants pel dia a dia que vivim amb els vostres fills a la llar i també significatives per vosaltres a les vostres cases.

per nosaltres ja ho sabeu que l'avaluació té bastanta importància ja que gràcies a aquesta podeu conèixer la vida quotidiana que vivim aquí a la llar, les relacions que hi ha entre els vostres fills i els altres, les educadores i l'entorn. A més, com ja sabeu el temps de mitjana de les avaluacions és de 30 minuts, però sempre estem una estoneta més ja que intentem donar resposta a totes les vostres inquietuts, dubtes i preocupacions fent-vos partícips de tot el procés evolutiu del vostre fill/a.

Us donem les gràcies pel vostre temps i també us agraim totes les reflexions que ens plantegeu fetes des de l'afecte i el respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada