Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 16 de febrer de 2017

Període d'avaluació contínua tancat!


Us volem donar les gràcies per la vostra confiança i la vostra paciència en els moments d'avaluació. estem molt contentes perquè veiem que tots aprenem molt en els moments d'avaluació. tots ens enriquim d'aquest procés que és la criança i el creixement personal en tots els àmbits dels vostres fills.
La nostra valoració és qualitativa ja que ens interessen els progressos i les evolucions de cadascun d'ells a llarg termini. Trobem molt significatiu el fet que hi hagi un feedback mutu, tenint en compte que el caràcter i el desenvolupament de la sessió sigui bidireccional on tant mestra com pares puguin fer aportacions.

finalment us agraim el vostre temps i la vostra dedicació!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada