Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 16 de febrer de 2017

EXPERIMENTACIÓ AMB CÍTRICS


una experimentació ben aprofitada, la taronja és molt accessible per part de pràcticament tots els nens, però la llimona ja no ho és tant, així que durant aquesta sessió vam poder veure les diferències entre una i l'altra. no només però, les diferències de gust, sinó també de tamany, de sabor, de color, de forma... durant les experimentacions podem comparar, associar, relacionar, ajuntar... fer mil accions segons les motivacions i interessos de cadascú.

amb els cítrics vam experimentar-ne les textures, les parts, pell, polpa, si tenia pinyols o no, el color, el sabor, el pes, la temperatura... i moltes més coses interessants. en aquest vídeo us en deixem un petit resum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada