Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 3 de febrer de 2017

EXPERIMENACIÓ AMB CAFÈ

Després de l'esmorzar a poc a poc, es van anar introduint a l'experimetnació amb cafè. la vam preparar a l'entrada de la llar i al matí quan vau anar arribant tots ens vam comentar ohhh, quina oloreta i que bé que s'ho passaran...
Respectes les estones i les safates d'experimentació, cadascú experimenta, manipula, olora, toca, agafa amb la mà o cullera o amb estris, al seu ritme i segons les seves necessitats i interessos. Els mitjans ho fan amb més cura i tenen molt en compte el que fan els més grans i els grans ho fan amb més precisió i complexitat realitzant moviments i fent-se preguntes i generant respostes sobre allò que en aquell moment tenen interès per provar. 
Podeu veure que hi ha fotografies molt potents i cadascuna ens parla dels aprenentatges que es van realtizant i s'entreveuen les hipòtesis que es van plantejant els infants. Durant la sessió, la concentració era màxima i cadascú estava tant atent amb les seues tasques que era digne d'admirar. en aquest vídeo podreu veure un tastet!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada