Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 17 de febrer de 2017

DIMARTS 28 DE FEBRER A LES 15.20H ... TENIM UNA CITA


COM QUE TENIM UNES QUANTES TASQUES QUE VOLEM FER CONJUNTAMENT A LA SESSIÓ DE LA TROBADA AMB LES FAMÍLIES, US DEMANEM QUE PRÈVIAMENT A AQUESTA, VINGUEU DIMARTS 28 A LES 15.20H PER TAL DE PARLAR UNA MIQUETA DELS OBJECTIUS QUE TENIM PREVISTOS I LES TASQUES QUE VOLEM REALITZAR. 

AIXÒ VA SORGIR PERQUÈ MOLTS DE VOSALTRES ENS HEU COMENTAT QUÈ FAREM, COM HO FAREM, EN QUÈ PODEM AJUDAR, QUIN MATERIAL NECESSITEM,... I COM QUE TENIU I TENIM MOLTES INQUIETUTS I PREGUNTES, VAM DECIDIR FER UNA TROBADA PRÈVIA PER TAL DE DEFINIR LES ACTIVITATS, LES PARTIDES I EL MATERIAL QUE NECESSITAREM. 

OBJECTIU: 

MILLORAR L'ENTRADA DE LA LLAR I ALGUNS ASPECTES DEL PATI
COMPLEMENTAR AMB L'AJUDA DE LES FAMÍLIES MATERIAL QUE TENIM PER CONFECCIONAR. 

ACTIVITATS: 
- BOBINA DE FUSTA: CAL TALLAR-LA EN DOS I ENS SERVIRÀ COM A ELEMENT DEL PATI. 
- PALETS PER DECORACIÓ DE L'ENTRADA
- NECESSITAREM UN TRONC AMPLE, D'UN DIÀMETRE GRAN (ENS SERVIRÀ PER L'ESPAI DE JOC SIMBÒLIC DEL PATI - 
- REALITZACIÓ DE POMPONS AMB LLANA
- ESCURÇAR UNES CORTINES 
- FER LA VORA D'UNS DRAPETS
- LLIMAR UNS TRONCS PETITS

LA REUNIÓ DURARÀ POC JA QUE A LES 16H, MOLTS DE VOSALTRES HEU D'ANAR A BUSCAR LA CANALLA A L'ESCOLA AIXÍ QUE US DEMANEM PUNTUALITAT. 

MOLTES GRÀCIES!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada