Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 19 de gener de 2017

EL RACÓ DEL LLIBRE 2016
A la llar des d'avui podeu trobar aquest espai, és una calaixera de cartró on hi ha diversos contes per a infants ben petits fins per als adults. La peculariatat que té es que si els voleu comprar-ne algun, els preus estan molt rebaixats, fins i tot, podeu obtenir un 70% de descompte.


Per això, que si alguna família en vol comprar algun només cal que ens digui quin vol, ens fa arribar els diners i divendres dia 27 que és l'últim dia per poder comprar-los se l'emportarà cap a casa.

Trieu i remeneu que hi ha un bon assortiment!!! A més, han donat resposta a les nostres peticions ja que ens han posat més contes i llibres per infants ben petits. 

Moltes gràcies!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada