Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 19 de gener de 2017

EL MURAL DE L'HIVERN

Ja estem a l'hivern i aquests dies estem treballant el temps d'hivern, veiem fotografies, expliquem històries i coses que passen a l'hivern, ens mirem com anem vestits i quina roba portem .. i fem un mural d'hivern. a l'entrada hem guarnit el nostre arbre amb material referent a l'hivern i a més, hem adjuntat roba de llana tapadeta per poder simular el fred d'hivern. 

A veure si neva aquests dies, perquè avui mateix al migdia ha fet uns floquets de neu!!! però ha estat tan ràpid que no hem pogut mirar ni a la finestra. 

ens ho hem passat molt bé!!

1 comentari:

  1. També cal agrair a la família de l'Èlia que ens van portar un munt de roba d'hivern per poder complementar el racó!!! Merci Griselda!!!!!!

    ResponElimina