Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dimecres, 18 de gener de 2017

5 anys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


EL MES DE GENER ÉS UN MES DE CELEBRACIÓ JA QUE EL NOSTRE ESTIMAT BLOG ESTÀ D'ANIVERSARI, AQUEST MES FA 5 ANYS QUE VA NÉIXER!!!!
VEUREU QUE EL QUE EN PRINCIPI VA SER CREAT COM UN ESPAI ON LA LLAR COMPARTEIX INFORMACIÓ PER A QUÈ LES FAMÍLIES PUGUIN ESTAR INFORMADES DE LES ACTIVITATS QUE FEM ARA S'HA CONVERTIT EN UN ESPAI ON A MÉS DE TOT AIXÒ, MOLTES ALTRES PERSONES ES NODREIXEN DELS NOSTRES APRENENTATGES.

EL BLOG ÉS UN ESPAI DE REFLEXIÓ, UN ESPAI DEDICAT A LA INFÀNCIA I UN MONUMENT ALS NOSTRES NENS I NENES, JA QUE SENSE ELLS NO SERIA POSSIBLE.

MOLTES GRÀCIES PER LES VOSTRES 36500 I PICO VISUALITZACIONS QUE HEU FET, ENS SENTIM SATISFETES DE LA NOSTRA FEINA!!!

4 comentaris:

  1. Respostes
    1. Gràaaaaaaaaaaaaaacies!!!!!!!!!!!!!!!! Merci pels vostre elogis ja que el blog ens porta un temps important, però creiem que molt ben invertit perquè així podem compartir moltes coses!!!

      Elimina