Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: desembre, 2016

FELICITACIÓ DE NADAL

L'ELOI, EL FAHD, LA MARIA, L'ÈLIA, LA IVET, EL MARTÍ, EL XAVI, LA DÚNIA, LA GISELA I LA MONTSE US DESITGEM UNES BONES FESTES DE NADAL I UNA BONA ENTRADA D'ANY NOU.  ESPEREM QUE TOTS ELS VOSTRES DESITJOS ES FACIN REALITAT I QUE SIGUEU MOLT, MOLT I MOLT FELIÇOS!!!

BONES VACANCES!

RECORDEU QUE LA LLAR ESTARÀ TANCADA DEL DIVENDRES DIA 23 DE DESEMBRE DE 2016 AL 8 DE GENER DE 2017.  DILLUNS DIA 9 DE GENER DE 2017 ENS RETROBAREM AMB LES PILES BEN CARREGADES I AMB MOLTA ENERGIA. L'HORARI SERÀ EL NORMALITZAT. DESITGEM QUE PASSEU UNES BONIQUES VACANCES ENVOLTATS DELS QUE MÉS ESTIMEU, ELS MÉS PETITS!

MATERIAL QUE CAL QUE PORTEU QUAN TORNEM DE VACANCES

RECORDEU QUE QUAN TORNEM DE VACANCETES, DURANT LA SETMANA DEL 9 AL 13 DE GENER CAL QUE ENS PORTEU: 2 PAQUETS DE MOCADORS 2 PAQUETS DE TOVALLOLETES TAMBÉ, CAL QUE TINGUEU EN COMPTE QUE EN EL PAGAMENT D'AQUEST MES DE GENER US COBRARAN ELS 10€ DE MATERIAL QUE ES PASSEN A L'INICI DE CADA TRIMESTRE.  MOLTES GRÀCIES! 

FESTIVAL DE NADAL 2016

JA HO VEIEU JA... AQUEST ANY HEM TINGUT UNA PENSADA DIFERENT PER ORGANITZAR I DESENVOLUPAR EL FESTIVAL DE NADAL.  DONCS BÉ, ESPEREM QUE US AGRADÉS LA INICIATIVA JA QUE NOSALTRES L'HEM PREPARAT AMB MOLTES GANES I AMB MOLTA IL·LUSIÓ.  ESPEREM QUE S'HO PASSESSIU BÉ I FOS DEL VOSTRE GUST. NOSALTRES ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ GRAVANT LES DIFERENTS SEQÜÈNCIES DEL FILM I ENCARA VAM XALAR MÉS VEIENT LES VOSTRES CARES QUAN US VAM RETRANSMETRE EL VÍDEO.  MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A L'ACTE QUE VAM REALITZAR COM CADA ANY CONJUNTAMENT AMB L'ESCOLA. PD, TOTES AQUELLES PERSONES QUE VULGUEU EL VÍDEO NOMÉS CAL QUE ENS PASSEU UN PEN I US EL GRAVAREM, JA QUE AL BLOG NO EL PODÍEM PENJAR A CAUSA DEL SEU TAMANY. 

MURAL EL CONVIDAT - RESULTAT DE L'EXPERIÈNCIA

AL PASSADÍS, AL COSTAT DELS PENJADORS HEM PENJAT UN MURAL PERQUÈ TOTES LES FAMÍLIES QUE ANEU VENINT A FER L'ACTIVITAT DEL CONVIDAT ENS HI EXPLIQUEU EL RESULTAT DE L'EXPERIÈNCIA. EL PODEU GUARNIR AMB FOTOGRAFIES, AMB IMATGES, DIBUIXOS, COLORS DIFERENTS, PERÒ EL MÉS IMPORTANT ÉS QUE ENS EXPLIQUEU DE FORMA BREU QUÈ HEU SENTIT, COM US HO HEU PASSAT I COM S'HO HAN PASSAT ELLS, ELS NOSTRES PETITS PROTAGONISTES. AIXÍ DONCS, US ANIMEM A QUÈ ANEU AGAFANT DATA I TAMBÉ PELS QUE JA HEU FET L'ACTIVITAT, US ANIMEM A QUÈ ENS EXPLIQUEU UNA MIQUETA COM HA ANAT L'ACTIVITAT. MOLTES GRÀCIES!!

EL CONVIDAT - LA MAMA DE LA DÚNIA

CAL AGRAIR DE TOT COR A LA MAMA DE LA DÚNIA PERQUÈ ENS VA VENIR A FER L'ACTIVITAT DEL CONVIDAT A LA LLAR. A MÉS, TAMBÉ VAM APROFITAR EL SEU TALENT FOTOGRÀFIC PER DEMANAR-LI QUE ENS FES UNES QUANTES FOTOGRAFIES BONIQUES PER LA POSTAL DE NADAL.  NOSALTRES ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ, CADASCÚ AL SEU NIVELL, PERÒ CREC QUE ELLA TAMBÉ VA XALAR MOLTÍSSIM.  MOLTES GRÀCIES ELENA!!! ESTÀS FETA UNA GRAN FOTÒGRAFA. 

MUSICOTERÀPIA AMB SUSANNA SARRÀ

EXPERIÈNCIA SÚPER GRATIFICANT I ENRIQUIDORA. Bé doncs, com tots sabeu dissabte passat vam fer el taller de musicoteràpia amb les famílies, i va ser tot un èxit!!! ens ho vam passar d'allò més bé tots, perquè les cares de la canalla eren d'il·lusió, de màgia, d'escolta activa, d'aprenentatge, però les cares de les famílies eren de diversió, d'aprenentatge i de molta molta màgia... ara ho veureu... ja que hem fet un petit vídeo resum de les diferentes praxis que es van desenvolupar amb els infants, cadascuna d'elles més interessant i significativa. una vegada més, moltíssimes gràcies susanna i júlia!!!

MUM'S MGZ 35

Seguidament us deixem el link per poder visitar virtualment la Revista de Mum's Mgz. Aquest és  el número 35, aquí la teniu!!!  http://us9.campaign-archive2.com/?u=d4d8ddc571e10f16aa1e6c71d&id=362b2baf3c MOLTES GRÀCIES!!!

GRÀCIES, GRÀCIES I MIL GRÀCIES

UNA VEGADA MÉS US VOLEM AGRAIR LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I PARTICIPACIÓ JA QUE SENSE VOSALTRES DES DE LA LLAR NO HAGUESSIM POGUT RECOL·LECTAR FINS A 40€!!!! TAMBÉ AGRAIM TOTES LES VOSTRES PARAULES BONIQUES QUE ENS HEU REGALAT COMENTANT-NOS QUE ÉS UNA BONA INICIATIVA I QUE US SEMBLA MOLT INTERESSANT AQUESTA PROPOSTA.  AQUESTS DINERS ELS HEM ENTREGAT A L'ASSOCIACIÓ DE DONES PER TAL D'AJUNTAR TOTS ELS DINERS, COM QUE S'HAN ANAT FENT DIFERENTES INICIATIVES ENCARA NO TENIM UN TOTAL, PERÒ CREIEM QUE SERÀ UN BON TOTAL, (SOBRE UNS 2.500€) JA QUE HEM PARTICIPAT MOLTES ASSOCIACIONS I INSTITUCIONS COM EL FUTBOL, LES DONES, LA GENT GRAN, EL LLEGENDARI, L'ESCOLA, LA LLAR...  MIL GRÀCIES, SOU MOLT SOLIDARIS!!!

DECORACIONS DE NADAL, COM XALEM!!!

Aquest mes de desembre hem treballat les decoracions de Nadal, ja veureu que tenim preparades un munt de sorpreses. primer de tot cal dir que vam fer l'arbre de Nadal i el vam fer d'una manera diferent ja que el mateix mural que teníem al passadís el vam decorar amb boles i cintes daurades. A més, vam preparar la tauleta del costat tota amb elements de Nadal que ens havíeu portat, cadascú va portar una cosa diferent i totes eren especials per a cadascun d'ells. Vau portar de tot, cintes, arbres petitets, boles, espelmes i fins i tot polvorons, nyam, nyam!!! També ens va arribar el Tió. Aquest ho va fer després del pont i estava tan i tan cansat pobret que quasi bé no arriba ni a l'escola!!! Primer, quan el van veure es van quedar una mica al·lucinats, però ara cada dia li donem una galeteta per menjar, perquè sinó ja ho sabeu ja... no ens cagarà res!!! A més, no se si l'heu vist però, és un Tió molt molon perquè porta unes ulleres súper divertides!!!

Mireu com xala la IVET!!!!

El papa i la mama de la Ivet han volgut compartir amb nosaltres aquestes boniques fotografies de Nadal. Ja fa dies que a casa de la Ivet ha arribat el Nadal, van fer l'arbre i, no per res, però els ha quedat motl bonic, mireu mireu quin munt de llums i boles que han posat.  També va arribar el Tió, la Ivet està encantada, ja la veieu ja,,, ben asseguda damunt del llom del Tió.  Moltes gràcies família per voler compartir amb nosaltres tants i tants moments bonics!!! 

CONSELL ESCOLAR 2016 - 2018

Aquest dilluns passat vam realitzar les votacions del consell escolar per escollir el representant de pares i mares. La persona escollida fou la persona que va presentar la seua candidatura, l'Elena Senao Baños, la mami de la Dúnia.  Així doncs, només cal dir que tot i que la participació de vots va ser baixa (vam recollir 6 vots dels 16 pares i mares que constituiu al cens), agraim la vostra assistència i col·laboració.  Una vegada més, moltes gràcies. 

RECORDATORI... DIMECRES DIA 7 DESEMBRE

RECORDEU QUE DIMECRES VINENT DIA 7 DE DESEMBRE LA LLAR  ROMANDRÀ TANCADA.  DILLUNS I DIVENDRES FUNCIONARÀ AMB TOTAL NORMALITAT.  GAUDIU DEL PONT!! 

PARTICIPEM AMB LA MARATÓ DE TV3

Aiii,... ja s'acosta la Marató de Tv3... i la llar d'infants hi participarem, ja que és una causa solidària per lluitar contra l'ictus i lesions medulars i cerebrals traugmàtiques.  Per això, muntarem aquest racó durant la setmana següent, i us exhibim les manualitats que els vostres fills i filles han realitzat. Per col·laborar-hi, cal que compreu les manualitats. El seu preu és de 5€.  Si algú vol donar més diners, és lliure de fer-ho. Recordeu que els diners seran única i exclusivament per la Marató. Aquest racó estarà muntat fins el divendres 16 de desembre. Aquest dia serà l'últim dia per comprar les manualitats(4 posagots, 1 pot de vidre vintage i 1 marc de fotos).  Moltes gràcies una vegada més....!!!!!!!!!!!!!!! 

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *