Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2016

FESTA DE LA CASTANYADA 2016

Comenceu a preparar les disfresses de castanyers i castanyeres perquè el divendres dia 28 d'octubre celebrarem la festa de la castanyada i haureu de venir disfressats!! Recordeu que serà una festa oberta a les famílies i començarem a les 15.30h de la tarda així que ja podeu anar-vos organtizant perquè aquella tarda us quedi lliure i no hi falteu!!! ... que què podeu portar??? ... doncs tot seguit us doneu unes quantes idees: les nenes faldilletes estampades o també llises els nens pantalons de colors de tardor, marró, gris, taronja, negre o color fosc ... barretines, boines o mocadors al cap camises a quadres, armilles divertides o davantals rebonics, mantellina un cistellet o altres elements de anar a buscar castanyes ... (i molta imaginació al poder) No us ha de suposar problemes ja que a casa tots tenim alguna cosa per guarnir als nostres petits i petites com si fossin castanyers i castanyeres i ... si no tenim res, no patiu que alguna cosa trobarem. Sino pre

REVIU LA LLEGENDA

JA EL TENIM AQUÍ, CADA ANY TAN ESPECIAL COM EL PRIMER,  PRATDIP LLEGENDARI.  ESTÀS PREPARAT/A??  T'ESPEREM EL CAP DE SETMANA DEL 29 I EL 30 D'OCTUBRE. 

Renovació dels membres del Consell Escolar 2016 - 2018

En aquestes eleccions cal renovar el representant de pares i mares i per això demanem que si  algun papa o alguna mama es vol presentar i ser candidat, només cal que ens ho faci saber i presentarem la seua candidatura. El Consell Escolar és l'òrgan de participació el qual acull representants de tota la comunitat educativa i la seua tasca és prendre decisions a través del consens i els acords comuns.  Us informem que el calendari per les eleccions del Consell Escolar és el següent:  Calendari del procés electoral Inici del procés: a partir del dia 7 de novembre de 2016 Constitució de les meses electorals: abans del dia 16 de novembre de 2016 Votacions: entre els dies 28 de novembre i 2 de desembre de 2016, ambdós inclosos Constitució del consell escolar i presa de possessió dels seus membres: abans del dia 22 de desembre de 2016 us deixem el link per si voleu consultar més informació:  http://ensenyament.gencat.cat/ca/arees-actuacio/centres-serveis-educ

un espai diferent, un espai d'aprenentatge

aquest espai, aquesta zona ens dóna molt de joc perquè ens fem màgia, apareixem i desapareixem...  ens encanten les noves propostes...  Podem fer mil i una activitats com, posar un tub a dins de l'altre  o observar com es veu el món des d'una altra perspectiva o.... fer passar les nous avall... diversió pura... aprenentatge al màxim. 

Experimentació amb fruites de tardor

Aquí teniu el resultat final de la nostra experimentació amb fruites de la tardor. Us vam demanar fruites per tal de poder-les tocar, olorar, tastar, manipular, notar temperatures, textures, sabors... la veritat és que va ser molt profitosa perquè en els moments d'experimentació tots estaven molt concentrats i pendents de les tasques que en aquell moment volien fer. Ja ho veieu ja, cadascú al seu nivell va realitzar les activitats que més li van agradar. Va ser un matí profitós i molt equilibrat envoltat de fruites i olors de tardor.

Elements de la tardor

Uauh!!! mireu quin munt de coses ens heu portat.... ohhh una carabassa súper gran mireu-la, quina passada!!!!!!!!!!!! el papa del xavi que ens la va portar ens va dir que pesava uns 10 kg. també ens heu portat avellanes, ametlles, fulles seques, romaní, pinyes, nous, glans, trossos d'escorça... ohhh un munt de coses ara sí que queda un racó de tardor ben bonic i complet. us donem les gràcies perquè sense vosaltres no hagués estat possible.

RECORDATORI - REUNIÓ D'AULA DIMECRES 19 - 16.15H

Ja sabem que tots ho teniu apuntat a l'agenda i ho teniu present, però aquest post només és un recordatori. Dimecres vinent dia 19, us convoquem a la reunió d'aula que tindrà lloc a la llar d'infants a les 16.15h de la tarda. És important que vingueu sense nens/es i comptem que durarà aproximadament 1h. Esperem que confirmeu la vostra assistència. Us hi esperem! Moltes gràcies.

La Ivet i la seua excursió per la muntanya

mireu, mireu, la família de la Ivet s'ho han passat pipa aquest passat cap de setmana. Han anat a la muntanya i han buscat mil i una cosetes de tardor. Família ens ha encantat que volgueu compartir amb nosaltres aquests petits moments plens de màgia i coneixement en els quals la Ivet descobreix pel bosc noves sensacions, noves olors envoltada dels que més l'estimen, el seu papa i la seua mama.  Moltes gràcies família, merci per les fotografies i merci per tot!!

COMENÇA EL FRED...

Amb l'inici de l'estació de la tardor, ja heu vist que hi ha dies que fa més fred que d'altres, però com que anem de cara al mal temps, necessitem que al llarg de la setmana que ve ens feu arribar un gorro d'hivern més tapat per poder sortir al pati. A l'escola ens quedarem la gorra d'estiu perquè si hi ha algun dia que fa calor, tenim l'opció de posar-nos-en una o l'altra. Moltes gràcies!!

CAL QUE PORTEU ...

... UNA REGADORA. US LA DEMANEM PERQUÈ VOLEM TENIR CURA DE LA NATURA I NECESSITEM QUE ENS LA PORTEU PER TAL QUE ELS MÉS PETITS REGUIN LES PLANTETES QUAN SORTIM AL PATI. MÉS ENDAVANT TAMBÉ US EXPLICAREM EL NOSTRE PROJECTE DEL RACÓ VERD.  CAL QUE ENS PORTEU LA REGADORA PEL DIMECRES DIA 3  DE NOVEMBRE.  MOLTES GRÀCIES!!!

GLORR - RECOLLIDA DE ROBA I CALÇAT

EL DIA DE RECOLLIDA SERÀ EL DIA 7 DE NOVEMBRE DE 2016 Aquest cap de setmana rebreu una circular amb més informació i dues bosses.  Esperem la vostra col·laboració.  Moltes gràcies!!! 

MUM'S MGZ 33

Seguidament us deixem el link per poder visitar virtualment la Revista de Mum's Mgz. Aquest és el número 33, aquí la teniu!!!  http://issuu.com/mumsmgz/docs/mums_tgn_33_octubre_w/1?e=8544263/39308045 Moltes gràcies! 

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *