Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juliol, 2016

Tancament del curs - 2015 - 2016

Finalment només us agraim una vegada més totes les vostres atencions i totes les vostres paraules boniques, que en són moltes. També us volem desitjar un bon estiu, unes bones vacances i un bon mes d'agost. ... però no us espanteu eh!! Que el mes de juliol la llar està oberta, però aquest és l'últim post que fem durant aquest curs i per això, volem fer una mica de reflexió. Aquest curs ha estat molt potent, amb moltes emocions i moltes incorporacions, altes i baixes que s'ha produit durant el trascurs dels mesos. Intens, amb novetats i amb noves adaptacions a situacions totalment noves per nosaltres. La Gisela i jo, estem molt satisfetes del treball fet, de la bona feina que hem fet ja que com sempre dic és molt important dir les coses bones ja que les dolentes o les no tant bones ja surten soles. Ha estat un curs amb molta activitat i amb moltes expectatives i objectius assolits. La veritat és que estem molt contentes. També us volem felicitar per la vostra paciènc

Avaluació final - alumnes que s'han incorporat al juny

Aquest post és per a les famílies que s'han incorporat novament a la llar.  Cal fer l'avaluació final de l'alumnat i per això, cal que demaneu cita prèvia per fer la reunió d'avaluació. Durant la reunió també us entregarem l'informe final.  Aquest període és extraordinari, ja que les avaluacions finals ja les hem realitzat, i tindrà lloc del 19 al 25 de juliol 8h a 9h del matí. Així doncs, només cal que cada família ens digui quin dia us va bé i us apuntem.  També us demanem puntualitat, ja que només tindrem 1h per realitzar la reunió.  Moltes gràcies.   

Recordatori fotografies i documents

Recordeu que cal que ens porteu el material que ens fa falta pel curs 2016 - 2017: - Fotografies de carnet 4 - Fotografies individuals 2 - Fotografia de la família 1 - Fotocòpia del carnet de vacunes (actualitzada) Si a algú li falta algun document per entregar també és el moment de fer-ho. Teniu temps fins el dia 28 de juliol, però seria interessant que no us ho deixessiu per l'últim moment ja que necessitem el material per preparar el curs vinent. Moltes gràcies!!

Horari d'estiu - Curs 2015 - 2016

Us informem que a partir del dilluns l'horari de les activitats que farem és aquest. Tots els teniu a les vostres cases ja que ahir el vam repartir a dins les agendes. Cal que tingueu ben present aquest document ja que veureu que hi ha vàries dates que fem activitats especials i cal que porteu algun material en concret.  Moltes gràcies!!!

Un pati més natural!!!

Un pati més natural és l'objectiu que estem perseguint!!! Ja sabeu tots que hem incorporat més elements naturals al pati com per exemple, els troncs. Els troncs donen moltes oportunitats i moltes possibilitats de moviment. Veure el món des de diverses perpectives, asseure's un moment per pensar què vull fer, fer-los rodolar tot descobrint que només rodolen des d'una cara... A més, també hem incorporat dos bancs nous.

La Sara ja té un germanet!!!

La petita Sara ahir estava molt nerviosa i una mica desconcetada. Sabeu per què?? Doncs perquè ja ha nascut l'ADRIÀ, el seu germanet!!!! Quina alegria!!!!! Felicitats família ara toca gaudir al màxim del temps en família!!! Aprofiteu cada instant ja que cada moment és gran i no tornarà a passar. Disfruteu de les petites coses i dels petits regals que ens dóna la vida. Benvingut al món ADRIÀ!

Qüestionari de Satisfacció - nou període d'entrega

Us informem que allarguem una setmana més el període d'entrega del Qüestionari de Satisfacció ja que fins ahir dia 30 de juny, hem notat que la participació és baixa. Us agrairiem que al llarg de la setmana vinent dipositesiu dins la capsa que hi ha a l'entrada de la llar el vostre QS per tal de poder tenir dades significatives sobre el funcionament del centre. Així doncs, teniu temps d'entrega fins el dia 8 de juliol.  També agraim a totes les famílies que ja l'heu repost la vostra col·laboració i participació.  Moltes gràcies i esperem les vostres respostes. 

Moltes gràcies pel regal!!!!

A més, el dia de la festa ens vau fer un regal molt preciós, ple de vida i de simbolismes. Una planta molt bonica que ens va agradar moltíssim!!!!! Estem molt contentes pel regal, però no només per això, també per tancar un curs ple d'emocions i sensacions que ha estat complicat en alguns moments però molt relaxat i distens en altres. Amb molts somriures i amb moltes paraules dolces que recordarem de ben segur. Una vegada més, moltes gràcies a tots i totes. Us estimem!!!

HEU VIST QUE GUAPETS I GUAPETES HEM QUEDAT???

Només ens queda agrair la col·laboració a la Laura Aresté ja que sense ella aquesta fotografia no hagués estat possible. També agrair-vos a vosaltres la vostra paciència i agrair els somriures i mirades plenes de significat als vostres fills i filles.

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *