Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dimarts, 20 de desembre de 2016

GRÀCIES, GRÀCIES I MIL GRÀCIES


UNA VEGADA MÉS US VOLEM AGRAIR LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I PARTICIPACIÓ JA QUE SENSE VOSALTRES DES DE LA LLAR NO HAGUESSIM POGUT RECOL·LECTAR FINS A 40€!!!!

TAMBÉ AGRAIM TOTES LES VOSTRES PARAULES BONIQUES QUE ENS HEU REGALAT COMENTANT-NOS QUE ÉS UNA BONA INICIATIVA I QUE US SEMBLA MOLT INTERESSANT AQUESTA PROPOSTA. 

AQUESTS DINERS ELS HEM ENTREGAT A L'ASSOCIACIÓ DE DONES PER TAL D'AJUNTAR TOTS ELS DINERS, COM QUE S'HAN ANAT FENT DIFERENTES INICIATIVES ENCARA NO TENIM UN TOTAL, PERÒ CREIEM QUE SERÀ UN BON TOTAL, (SOBRE UNS 2.500€) JA QUE HEM PARTICIPAT MOLTES ASSOCIACIONS I INSTITUCIONS COM EL FUTBOL, LES DONES, LA GENT GRAN, EL LLEGENDARI, L'ESCOLA, LA LLAR... 

MIL GRÀCIES, SOU MOLT SOLIDARIS!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada