Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 3 de novembre de 2016

Ohhhhh!!!! Un llangosto!!!!!!!

Mireu, l'altre dia ens va aparèixer un saltamartí a la finestra. L'Eloi, que sempre està a l'aguait, va cridar-nos per veure què era i de seguida li vam dir que era un saltamartí. llavors, ens va demanar que el volia veure i aquí teniu el resultat, primer deia que li feia por i després d'explicar-li que estava a la part de fora de la finestra i el veia però no li podria saltar damunt es va atrevir a tocar el vidre i a mirar de més a prop. 
seguidament, el martí que estava jugant a la cuineta, va allargar-nos els braços perquè també ho volia veure de més a prop, tot i que ell va ser més prudent i només el va mirar, però no es va atrevir a tocar el vidre. va fer algun intent però només es va quedar amb això. 

la resta estaven tan atrafegats jugant que no se'n va n'hi adonar. 

com veieu la vida és pur aprenentatge i aquí en teniu la prova. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada