Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dimecres, 2 de novembre de 2016

Experimentació amb fruits secs

Us deixem un petit recull de fotografies com a resultat de l'experimentació dels fruits secs. sabem que molts de vosaltres patieu perquè els fruits secs, són aliments petits i que és més fàcil que algú s'ennuegui., però us demanem que no es preoucpeu ja que quan fem aquest tipus d'activitats sempre estem les dues amb els ulls ben oberts. 

en aquestes fotografies veureu que cada nen està amb l'aliment que ha portat, però seguidament, els repartim entre tots els diferents fruits secs que hem portat i a experimentar s'ha dit. 

s'ho van passar bé, però no només van experimentar sinó que també van poder provar les avellanetes, els festucs, els pinyons, les pipies... mmm i que bones eren. després ningú volia dinar perquè ens havien atipat amb els fruits secs i es que són tan bons. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada