Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 15 de setembre de 2016

INICI DE CURS 2016 - 2017


Bé, després d'un estiu i unes vacancetes per refrescar-nos i carregar piles, ja tornem a estar aquí. Ja hem iniciat el nou curs 2016 - 2017. La Gisela i jo estem molt contentes de començar un nou curs amb els vostres fills i filles, perquè no us ho perdeu però és el tercer de la Gisela i el setè meu... mare com passa el temps!

Bé doncs tenim molts propòsits i noves idees per aquest curs, tenim moltes il·lusions per compartir amb els vostres petits i petites i estem a punt per fer-los gaudir al màxim. Durant aquests dies ens estem formant per poder desenvolupar la nostra tasca millorant dia a dia les nostres accions.

Així doncs només ens queda desitjar-vos un feliç curs, serà un curs bonic i molt significatiu per part de tots. Nosaltres no ho dubtem!!

BENVINGUT CURS 2016 - 2017 I BENVINGUTS ALUMNES I FAMÍLIES!!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada