Passa al contingut principal

Els primers dies, dies d'adaptació!

Com tots sabeu els primers dies són dies intensos i una mica complicats ja que hi ha una barreja de sentiments i emocions. Després d'uns dies a casa a tots ens costa tornar a començar, però cal dir que ha estat ràpid ja que de seguida tots s'han trobat còmodes i segurs en l'entorn que els oferim i només hem tingut algun moment més complicat als matins quan hi han els acomiadaments. 

Cal dir que estem molt contentes ja que tots heu respectat els ritmes dels vostres fills i filles i també els ritmes de la classe. Aquesta setmana ja hem començat a realitzar diverses activitats i la canalla s'hi ha adaptat de meravella i ha respost molt bé. 

Com podeu veure a les fotografies teniu activitats de tot tipus a dins a l'aula, però també a fora el pati, perquè les activitats a l'aire lliure a la canalla els encanten i són molt vàlides i significatives pel seu aprenentatge. 

També podreu veure la màgia de la interacció que hi ha entre els més petits i els més grans. Aquesta part ens encanta i a ells també. 

feliços primers dies!!














Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *