Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 30 de setembre de 2016

ELEMENTS DE TARDOR...

ohhh.... molts de vosaltres ja ens heu felicitat pel nostre bonic mural de tardor, tot i que encara no el tenim complet ja que us volem demanar la vostra col·laboració... aprofitant la benentesa de les propostes per l'espai t'interessa (un/a de vosaltres va comentar el tema de fer excursions amb els més petits) us fem un suggeriment per anar-vos-en d'excursió amb la canalla.

Necessitem elements de tardor, uiiii... però no us espanteu que a qualsevol zona a prop d'on us situeu segur que trobeu un munt de coses.

Exemples....

  • fulles de diferents colors i tamanys i formes
  • branquetes d'arbres o d'arbustos
  • una manat d'alguna planta aromàtica
  • algun fruit sec, nous, avellanes, aglans...
  • pells assecades d'alguna fruita de tardor, com la taronja
  • pedretes trobades al bosc
  • trossos d'escorça
  • ... i un llarg etcetera....
ja ho veieu que l'excursió la podem fer pels voltants de Pratdip, podem fer una excursió a peu a la font de la Romiga (necessitem motxilla d'excursió pels més petits o una d'ergonòmica). També podeu anar a Santa Marina o a Llaberia que també és un poble molt bonic.

Bé doncs ja us hem deixat varies idees i ara només cal que decidiu el dia que hi voleu anar i on voleu anar i us poseu a descobrir, a experimentar nous espais amb els vostres fills. Us demanem que feu fotografies de l'experiència i així... les penjarem al blog (el mètode més fàcil és que feu les fotografies amb el mòbil i les compartiu al correu de la llar e3007798@xtec.cat)

RECORDEU DIA MÀXIM PER PORTAR AQUESTS ELEMENTS: DIMARTS 4 D'OCTUBRE 2016 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada