Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 15 de setembre de 2016

ANIVERSARI DEL XAVI - 1 ANYET

A nosaltres ens encanten les festes ja ho veieu ja... arribar i moldre... DONCS SÍ, aquesta setamna hem tingut una setmana ben divertida, ja la vam començar amb l'aniversari del Xavi, 1 anyet ja!!! i us prenem la paraula, Gisela i David, ja que ens vau dir que el temps passa tan ràpid doncs sí, ja ho veieu ja, el vostre tresor ja té 1 anyet de vida!

Aiiii!!! A més, us hem de confessar que a la festa ens ho vam passar pipa, vam xalar moltíssim, però el que més el Xavi! i es que estava tan graciós amb la corona, que li quedava de perles. L'esmorzar que ens vau portar estava boníssim i el que més ens va agradar és la xocolata, shhh però no ho dieu eh,,,, que és un secret!!! 

Per molts anys Xavi!!! t'estimem!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada