Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 3 de juny de 2016

NOVES INCORPORACIONS A LA LLAR D'INFANTS
l'AMA I EL FAHD JA HAN TORNAT DE LES VACANCETES AL MARROC I ESTAN LA MAR DE CONTENTS. MIREU-LOS QUINES CARES DE SATISFETS. L'AMA ÉS MOLT RIALLERA I EL FAHD MOLT OBSERVADOR. ESTEU GUAPÍSSIMS GERMANETS


MIREU-LA, LA MÉS SIMPÀTICA DEL GRUP!!!! AQUESTA ÉS LA LUCÍA I ESTÀ ENCANTADA AMB LA LLAR, S'HO PASSA PIPA I LA VERITAT ÉS QUE ES PORTA MOLT BÉ, XALA AL MÀXIM I TOTES LES ACTIVITATS LES DISFRUTA INTENSAMENT. 


OHHHH EL XAVI, QUE PETIT I RIALLER QUE ÉS, ENS HO PASSEM PIPA AMB ELL. LI ENCANTA ESTAR AL SEU RACONET I DESCOBRIR ELS DIFERENTS MATERIALS QUE LI PROPORCIONEM!!! MIREU QUE  BONIC QUE ÉS!


LA DÚNIA, OHHH, LA MÉS DOLCETA DEL GRUP, ÉS LA MÉS PETITETA I TOTS HI TENEN UNA CURA I UN AFECTE ESPECIAL. LI AGRADA L'ESTONETA DEL CONTE JA QUE ESCOLTA AMB MOLTA ATENCIÓ I MIRA AMB AQUELLS ULLS MÀGICS QUE HO ABSORBEIXEN TOT!!!!


BENVINGUTS!!!! ESPEREM QUE AQUESTS DOS MESOS US HO PASSEU TANT BÉ COM A NOSALTRES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada