Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 3 de juny de 2016

Juguem amb el material reciclable - desenvolupem el pensament matemàtic

En aquestes fotografies podeu veure als mitjans del grup fem múltiples combinacions amb les quals treballen les primeres nocions matemàtiques. A través de l'experimentació, l'observació, la manipulació i la vivenciació es realitzen moltes possibles accions on sorgeixen preguntes i han de treballar la resolució de problemes, buscant solucions i trobant-les cadascuna a la mida del que vulgui realitzar cada nen/a. 

Durant aquesta estona hi havia un silenci absolut i una concentració màxima per tal de realitzar totes aquestes accions i desenvolupar el pensament matemàtic. 

Bé doncs, una de les mil gràcies us volem donar per proporcionar-nos tot aquesta material ja que si no hagués estat per vosaltres aquest tipus d'activitats no les haguessim pogut realitzar. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada