Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 19 de maig de 2016

AMPOLLES SENSORIALS...

Les ampolles sensorials són recipients que s'omplen de diversos materials com una forma de fomentar el joc sensorial no desordenat i sense embrutar-se. A més, no hi ha perill per l'utilització de peces petites.

Els petits que acaben d'aprendre a seure tenen moltes ganes de descobrir el seu entorn, i aquestes ampolles els hi poden resultar molt divertides i educatives sense supossar cap perill per a ells. 


Els infants grans poden ajudar a realitzar-les i també poden ser útils per a treballar certs temes com el mar, les estacions, els diferents tipus de materials, matemàtiques, agrupacions, colors, etc.


És molt fàcil fer una ampolla sensorial (els infant més grans poden fer-les ells mateixos). Només es necessita una ampolla de plàstic, objectes petits i super glue o silicona per a que el tap no s'obri un cop feta aquesta. 


aquestes són algunes de les que tenim a la llar. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada