Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 7 d’abril de 2016

Records que ens encisen i ens emocionen...


Mireu quina delicia i quina meravella. La veritat es que després d'haver-m'ho enviat i de tenir el seu consetiment per penjar-ho no m'hi he pogut estar...

Aquests tres quadres són fruit d'un mural que van treballar els alumnes un dia assolellat de juny de 2014. Una de les mamis que portava la seva petita princesa ens va demanar si li podiem regalar perquè tenia una sèrie d'idees per fer-hi. A més, des del primer moment se'n va enamorar.

A final de curs, li vam regalar i aquesta setmana passada m'envia aquesta fotografia. Mireu quina preciositat, va tallar-los i els va emmarcar. Actualment posen color a l'habitació de les nenes i estan encantades.

Una vegada més et demano gràcies per compartir-ho amb nosaltres, per deixar que ho comparteixi amb tothom i per donar vida i significativitat a les nostres activitats.

Gràcies Gemma i família!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada