Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2015

RECORDEU...

DILLUNS DIA 16 DE FEBRER LA LLAR ESTARÀ TANCADA PER FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ.  MOLTES GRÀCIES. 

La setmana dels disbarats...

Dijous llarder...

Dijous dia 12 de febrer és el dijous llarder i per això, no caldrà que porteu esmorzar. Tot i que el típic és la coca de llardons, butifarra o truita, nosaltres ho fem una mica diferent i per esmorzar menjarem una mica de menjarblanc, un dolç també molt típic d'aquest dia. A més, tindrem galetes i suc pels que ho prefereixin.  Moltes gràcies!!!

Informacions de Carnaval 2015

Record de la festa del color blau

EL CONTE DE LA JORDINA

Quina passada, aquesta setmana hem treballat el conte que la família de la Jordina ens ha portat a la llar. A més, també hem conegut més cosetes de la seua vida i la seua afició principal. La veritat és que li encanten els campanars i se'ls coneix tots i, fins i tot, sap relacionar les fotografies amb el campanar que és. Quina passada!!!! Només agrair la vostra delicadesa a l'hora de fer l'activitat i la vostra dedicació. Moltíssimes gràcies Gerard, Griselda, Jordina i germaneta que està dins de la panxeta de la mami. 

TEMÀTICA DE CARNAVAL.....

GRRRRRRR........ 

La panera de les coses suaus

Experimentació amb melmelada

La Sara i la neu

 Ja ho sabeu ja... ens encanta que compartiu amb nosaltres les vostres vivències. Sobretot si aquestes són amb els vostres fills i filles, que lògicament, sempre que són amb ells són boniques i especials. per això, aquesta setmana la mama i el papa de la Sara ens han fet arribar unes fotografies d'aquests dies de Nadal, com que els tres tenien vacances van aprofitar i van anar de vacancetes a Andorra.  Com podeu veure a les fotografies, s'ho van passar molt bé ja que les seues cares de felicitat parlen per si soles. La mama i el papa de la Sara ens van explicar que a la Sara no li va agradar massa tocar la neu perquè era massa freda.  Però, ja veieu que veure les llumetes i les cosetes de nadal si que li va encantar...  Moltes gràcies Sara i família!!!!!

Sortida anul·lada

La setmana anterior havíem d'haver anat d'excursió però per raons meteorològiques vam anul·lar la sortida. Ja sabeu que si fa molt de fred i/o vent no sortim ni al pati, doncs menys... farem una excursió.  A veure si tenim sort i el mes de febrer podem anar a la pròxima sortida que tenim programada, esperem que sí! Moltes gràcies!!!

Descobreixo...

S'ACOSTA EL CARNAVAL

ASSENYALEU-VOS AL CALENDARI EL DIVENDRES DIA 13 DE FEBRER PERQUÈ A PARTIR DE LES 16.00H DE LA TARDA CELEBRAREM EL CARNAVAL. AQUEST ANY LA NOSTRA DISFRESSA SERÀ BEN ORIGINAL I DIVERTIDA...  PROPERAMENT A LA CARTELLERA DE LA FAMÍLIA TROBAREU UNA LLISTA PERQUÈ TOTES LES PERSONES QUE ES VULGUIN DISFRESSAR S'APUNTIN. RECORDEU QUE LES PERSONES QUE US VULGUEU DISFRESSAR HAUREU DE PAGAR LA DISFRESSA. 

APRENENTATGES UD5 - LES JOGUINES

En aquesta UD, els infants reviuran moments i sensacions que ja han viscut aquest Nadal amb les joguines, treballarem vocabulari sobre aquestes, cançons divertides i totes les activitats giraran al voltant d'aquesta temàtica. A més, és un mes ple d'aniversaris i festa, com la del color blau. Objectius que es treballaran: Realitzar activitats artísiques mitjançant l'ús de diverses tècniques plàstiques i materials. Gaudir explorant diferents manifestacinos dels llenguatges corporal, músic i plàstic.  Experimentar amb diferents elements de l'entorn Desenvolupar la capacitat d'explorar i de comprar qualitats dels objectes segons forma i color.  Activitats que es treballaran:

REVISTA MUM'S

JA LA PODEU  TROBAR A  LA LLAR!!!

PUNTUALITAT!!!!

Ens costa molt dir-vos això... però us volem demanar que tant a les entrades com a les recollides sigueu més puntuals. Moltes ho feu bé, però d'altres creiem que podeu millorar la vostra puntualitat ja que és molt important per nosaltres. Per això, us agrairíem molt que respectessiu els nostres horaris perquè així tots funcionarem millor. Confiem amb vosaltres. Moltes gràcies!!!

Nous racons...

Activitat amb la família per fomentar la lectura de contes

per dimarts vinent...

PER DIMARTS VINENT...  si us plau porteu PAPERS DE DIARI!!!!!!

LA FESTA DEL COLOR BLAU

Recordeu que divendres 30 farem la festa del color blau... QUE, QUÈ NECESSITEU? portar al vostre fill o filla vestit de color blau (si no teniu peces blaves, podeu posar-li un mocador, o una gorra blava, o un detall damunt d'un jersei... però segur que podeu trobar roba d'aquest color!!!) portar per esmorzar alguna cosa blava ... difícil eh... (ho podeu portar dins un paper de cel·lofana blau, o un aliment dins un tupper amb la tapa blava una fruita amb un llaç blau...) tenir moltes ganes de passar-s'ho bé i de xalar! Dijous us ho recordarem a l'agenda! Moltes gràcies!!!

Gràcies...

Quin goig que fa el nostre racó reutilitzem, i tot això, és gràcies a vosaltres a les vostres aportacions i a les vostres participacions.  Us volem donar mil gràcies perquè sempre que fem alguna cosa sempre esteu aquí per respondre'ns i perquè els vostres fills i filles d'alguna manera també us ho agraeixen perquè en surten beneficiats.  D'altra banda, també volem donar les gràcies a totes aquelles famílies que ens han portat joguines ja que tots en sortim ben parats, vosaltres perquè feu lloc a casa i nosaltres perquè tenim més propostes per oferir als infants.  Una vegada més mil gràcies!!!

Material que falta que porteu

Pels que encara no ens ho han portar, si us plau, recordeu que cal que porteu .... 3 PAQUETS DE TOVALLOLETES HUMIDES 2 PAQUETS DE MOCADORS

Us necessitem...

Una vegada més necessitem la vostra col·laboració i la vostra participació per tal que ens facilitem a través d'un PEN USB les fotografies que molts de vosaltres vau fer durant el festival de nadal i la festa del tió i el patge. Esperem les vostres fotografies per tal de compartir-les al mural de les festes amb mi. Moltes gràcies!!!

La meva joguina...

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *