Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 20 de novembre de 2015

RACÓ REUTILITZEM!!!!

Una vegada més us demanem la vostra ajuda, volem fer canvis al pati i per això, us demanem que ens ajudeu. Necessitem que ens porteu capses de plàstic tipus la de la fotografia, potser més gran o més petita. 

Si no en teniu a casa, podeu demanar-ne a alguna botiga que segur que en tenen, per exemple, a una verdureria o fruiteria. 

Si no en teniu de tan grans també en podeu portar de més petites. Encara que com més grans siguin millor. És molt important que siguin de plàstic dur i resistent ja que així els nens i podran entrar i sortir sense que es trenquin. Si alguna família té la possibilitat que en porti més d'una ja que en necessitem unes quantes. 

Teniu temps per portar les capses fins al dia 4 de desembre. 

Moltes gràcies. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada