Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 5 de novembre de 2015

Benvinguts Ama i Fahd!!!

L'Ama i el Fahd fa dies que no venien a la llar perquè han estat de vacancetes al Marroc. La veritat és que teníem moltíssimes ganes de veure'ls ja que estan molt grans, l'Ama està més alta i el Fahd també s'ha estirat!!! Ens van venir a visitar el dia de la Castanyada i ens va fer moltíssima il·lusió, sobretot a l'Eloi que quan va veure el seu "PAAA" es va quedar al·lucinat. 
El iprimer dia d'escola també van xalar molt, mireu mireu quines fotografies més boniques!!! A més, l'Ama tenia ganes de tornar perquè estava tota l'estona somrient i passant-s'ho bé. El Fahd també perquè es va passejant per la classe descobrint varis objectes i elements. 

BENVINGUTS AMA I FAHD!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada