Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 26 de febrer de 2015

EL CONTE DE L'ABRIL


UAUUU!!!!! quin munt de contes que ens han portat la família de l'Abril a l'escola. Veieu quina bona idea??? en comptes de portar.-nos un conte ens n'han portat 4 perquè l'Abril no sabia quin escollir!!!!! A més, a l'Abril una de les activitats que li agrada molt és la neu i curiosament aquest cap de setmana passat tota la família van anar a passar-lo a França. Han esquiat, han anat amb trineu, han tocat la neu... s'ho han passat molt bé.

per últim només agrair tot el vostre esforç i les vostres idees ja que s'ho heu treballat molt i sabem que s'ho heu passat molt bé construint El conte dels DIPS. Moltíssimes gràcies, Andre, Judit i Abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada