Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2014

VOTACIÓ - CONSELL ESCOLAR

RECORDEU QUE DIMECRES DIA 26 DE NOVEMBRE DE 8.00H A 9.00H DEL MATÍ ES VOTARÀ PER TAL DE RENOVAR EL REPRESENTANT DE PARES I MARES DEL CONSELL ESCOLAR.  US HI ESPEREM!! MOLTES GRÀCIES!!!

GUARDEU-VOS EL DIA!!!!!

El festival de Nadal que es realitza conjuntament amb l'escola tindrà lloc a la sala polivalent el dilluns dia 22 de desembre a partir de les 15.00h de la tarda.  Esperem que tots i totes hi assistiu amb les càmares ben carregades. Moltes gràcies!!!

LA FESTA DEL COLOR VERMELL

Recordeu que divendres vinent dia 28 farem la festa del color vermell... QUE QUÈ NECESSITEU? portar al vostre fill o filla vestit de color vermell (si no teniu peces vermelles, podeu posar-li un mocador, o una gorra vermella, o un detall damunt d'un jersei... però segur que podeu trobar roba d'aquest color!!!) portar per esmorzar alguna cosa vermella (una poma, unes maduixetes, un entrepà embolicat amb un paper de color vermell, un aliment dins un tupper amb la tapa vermella, una fruita amb un llaç vermell...) tenir moltes ganes de passar-s'ho bé i de xalar! Dijous us ho recordarem a l'agenda! Moltes gràcies!!!

L'ANEGUET LLEIG

L'ANEGUET LLEIG Com cada estiu, la Senyora Ànega es va posar a covar els seus ous i tots desitjosos de veure els seus aneguets, que sempre eren els més bonics de tots. Va arribar el dia en què els aneguets van començar a obrir els ous i tots es van reunir al niu per a veure'ls per primer cop. Un a un varen anar sortint, fins a sis preciosos aneguets, cadascun d'ells acompanyat pels crits d'alegria de la Senyora Ànega. Estava tan contenta que va trigar una mica a adonar-se'n que un ou, el més gran, encara no s'havia obert. Al cap de poc temps, l'ou es va començar a trencar i en va sortir un ànec somrient, més gran que els seus germans, però, sorpresa!, moltíssim més lleig i malgirbat que els altres sis... Per això, la Senyora Ànega es moria de vergonya per haver tingut un aneguet tan lleig i el va apartar amb l'ala mentre atenia als altres sis. L'aneguet es va quedar molt trist perquè se'n va adonar que allà no el volien. Els seus ge

20 de novembre - DIA DE LA INFÀNCIA

... un dia especial, un dia en què somiem que tots els nens i nenes del món siguin feliços...

Psicomotricitat amb combinacions de materials reutilitzats i material tou

Recollida GLORR

Us volem agrair la vostra col·laboració, moltíssimes gràcies a totes les persones que heu participat a la recol·lecta de roba, calçat, mantes i joguines. Gràcies a la nostra col·laboració, els professionals de GLORR podran donar una segona vida a totes les coses que els hem proporcionat.  cal comentar també, que és molt important agrair-vos a les famílies però també agrair a la resta de persones del municipi, que no són poques, que aquests dies han estat contribuint amb la causa.  Sense vosaltres res seria possible, res tindria sentit!!!

Reunió!!!!!

Dotzè número de la revista MUM'S

Ja la tenim aquí més fresca i dinàmica que mai!!! Ja podeu trobar el dotzè número a la llar.  Moltes gràcies!!!

El color vermell

Famílies... una vegada més necessitem la vostra col·laboració, necessitem que per dimecres vinent dia 12 de novembre porteu 3 imatges o més de color vermell i també un objecte del mateix color (potser una roba, una joguina, un plàstic... ) Aquest mes treballarem el color vermell i per això necessitem la vostra ajuda. Moltes gràcies!!!

Experimentació amb fang

Renovació de membres del Consell Escolar

Aquest dilluns dia 3 de novembre ha iniciat el procés per a la renovació de membres del Consell Escolar.  Durant aquest procediment farem votacions per tal d'escollir la persona per representar als pares i mares. Pròximament us anirem informant.  Moltes gràcies!!!

APRENENTATGES UD3 - EL MEU COS

En aquesta UD, els infants experimentaran diferents moviments amb el cos. Aprendran les diferents parts del cos, els seus noms, les seves possibilitats de moviments... Així doncs, assoliran aprenentatges relacionats amb aquest centre d'interès i paral·lelament engegarem altres projectes com el fet de conèixer els drets dels infants.   Objectius que es treballaran: Identificar parts del propi cos Desenvolupar i estimular els sentits Interpretar cançons vinculades a l'expressió corporal Conèixer el propi cos i les seves possibilitats Progressar en l'escolta i comprensió de contes, mostrant interès i gaudiment Gaudir explorant amb els llenguatges corporal, musical i plàstic.  Activitats que es treballaran:

Nous racons...

Nous racons amb miralls que són molt útils per conèixer les nostres parts del cos i els nostres moviments.... en fi, per conèixer-nos més com a personetes!

CAMPANYA GLORR!!!

Del dia 3 i fins el dia 17 de novembre podeu dispositar a la vostra bossa, que divendres us facilitarem, tot tipus de roba, calçat, mantes i fins i tot joguines usades. Esperem la vostra col·laboració ja que és vital en aquests moments de crisi. Penseu que moltes de les nostres coses que no fem servir poden fer servei a moltes altres famílies. Moltes gràcies!!!

Ja el tenim aquí, ja ha arribat el fred!!!!

A partir de dilluns si us plau, porteu un gorro més tapadet. Aquesta setmana ens ha canviat el temps i ens ha arribat el fred amb un tres i no res. Ara ja no es pot anar desprevingut perquè sinó ens refredarem!!!!! Moltes gràcies famílies!!! 

Pratdip llegendari... la llegenda feta realitat

Molts de vosaltres vau participar al pratdip llegendari. Nosaltres no ho vam poder viure amb les nostres carns però ja ens heu explicat que va ser una passada.  Felicitem a tots els membres de la organització i a totes les persones que gràcies a elles ha estat possible aquest esdeveniment ja que tots i totes amb el vostres granet d'arena ho heu fet possible.  Fins l'any que ve!!!

Recordeu-vos del nostres mural LES FESTES AMB MI...

Recordeu que tots i totes els que vulgueu col·laborar compartint les vostres fotografies de la castanyada amb nosaltres només cal que ens les envieu al correu, ens les imprimiu en format paper o ens les passeu a través d'una memòria USB. D'aquesta manera contribuireu amb el nostre mural i us penjarem les vostres fotografies. Esperem la vostra participació!

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *